Els nostres blogs

Noves tecnologies, Les energies

Apple vs. Blackberry

  • L'iPad té competència

    L'iPad d'Apple ja no està sol al mercat. Veient el potencial de vendes d'aquest aparell, moltes empreses s'han llençat al mercat en busca de clients que no busquin que el producte que compren sigui necessàriament Apple.

    Asus és una de les empreses que ha tret una tableta com l'iPad, la d'aquesta empresa s'anomena Eee Pad. Té una pronunciació familiar? No només això.És un aparell basat en el sistema operatiu Windows 7 amb pantalla tàctil. Podrà ser utilitzat com reproductor multimèdia, e-reader (llibre electrònic), navegador web, i, a través d'una "docking station" (dispositiu que es connecta a un ordinador portàtil per a que funcioni com una computador d'escriptori) el podrem convertir en un PC.
    Hi haurà dos models diferents, un amb pantalla de 10 polzades i l'altre amb pantalla de 12 polzades i tindrà una bateria de, com a mínim, 10 hores de duració.


    Acer també entra a la competència amb un aparell basat en el sistema Android que vindrà amb teclat a la part inferior i possiblement connectivitat 3G.
    La pantalla serà de 7 polzades i també permetrà la seva utilització com e-reader amb connectivitat Wi-Fi.
    El seu pes aproximat serà de 260 grams i tindrà bateria per unes 8.000 pàgines.

    El mercat xinès tampoc ha trigat gaire en reaccionar. Aquests s'han atrevit amb la imitació de l'iPad i han tret el seu clon, almenys a primera vista, l'anomenat iPed, per menys de 100 euros.
    Aquest iPed utilitza el sistema Android de Google i només disposa de 128MB de memòria RAM, cosa que es nota molt en la velocitat d'aquest.
    De moment no es comercialitza a Espanya però a Xina ha tingut un gran èxit.

0 comentarios:

Leave a Reply

Prototip NOKIA AEON

Quantes hores al dia passes a Internet?

Hora i data

Videos

Seguidores