Els nostres blogs

Noves tecnologies, Les energies

Apple vs. Blackberry

  • Els nous xips d'Intel


    Intel ha presentat una nova gamma de xips Celeron, Pentium i Core i3, i5 i i7, fabricats amb un procés de 32 nanòmetres i de molt baix voltatge. Aquesta gamma és una nova línia de xips ULV (Ultra Low Voltage) per a ordinadors que pesin menys d'un kilogram. Aquests xips equilibraran el rendiment i la vida de la bateria d'aquests portàtils ultralleugers i amb voltatge molt baix.


    Amb els xips aconseguirem augmentar el rendiment de l'aparell en un 32% amb un 15% menys de consum d'energia. A més a més, són un 32% més petits que els processadors anteriors.


    Dintre de la gamma alta s'hi han incorporat tecnologies com HyperThreading (permet als programes preparats per executar múltiples fils (multi-threaded), processar-los en paral·lel dintre d'un únic processador, incrementant l'ús de les unitats d'execució del processador) i Turbo Boost (Incrementa de forma automàtica la velocitat de processament dels nuclis per sobre de la freqüència operativa bàsica si no s'ha arribat als límits especificats d'energia, corrent i temperatura).


    Es preveu un creixement del 94% de les vendes de portàtils ultralleugers respecte el 2009. El que significarà comercialitzar uns 14,5 milions d'equips.

0 comentarios:

Leave a Reply

Prototip NOKIA AEON

Quantes hores al dia passes a Internet?

Hora i data

Videos

Seguidores