Els nostres blogs

Noves tecnologies, Les energies

Apple vs. Blackberry

  • Yahoo! i Nokia signen acords


    Yahoo! ha anunciat aquest dilluns un acord amb Nokia gràcies a la qual realitzaran un intercanvi de serveis. Nokia serà a partir d'ara el proveïdor exclusiu dels serveis de mapes i navegació de Yahoo!, que integrarà als mapes Ovi en els seus canals.

    La companyia d'Internet, per la seva part, es convertirà en el proveïdor exclusiu del correu i dels serveis de txat Nokia, Ovi, que a partir d'ara portaran la frase "Powered by Yahoo!", segons recull un comunicat. A més, Yahoo! i Nokia tenen previst portar a terme una federació entre les seves plataformes de registre d'usuaris.

    El primer pas serà que els usuaris d'Ovi puguin utilitzar el seu ID (dades de registre) en els canals de Yahoo! per accedir al contingut online i als serveis que necessiten. Després de cinc anys de col·laboració, aquest acord permetrà a Yahoo! ampliar l'abast dels seus serveis online i mantindre a la gent connectada al seu món.

    La presidenta de Yahoo!, Carol Bartz, va expressar la satisfacció per aquest acord "ja que suposa ampliar l'abast del nostre correu i els serveis de Messenger, oferint experìncies personalitzades a més persones a través d'Internet mòbil, en particular en mercats emergents on estem creant la pròxima generació d'usuaris de Yahoo!".

0 comentarios:

Leave a Reply

Prototip NOKIA AEON

Quantes hores al dia passes a Internet?

Hora i data

Videos

Seguidores