Els nostres blogs

Noves tecnologies, Les energies

Apple vs. Blackberry

  • L'iPad ja és aquí


    Des d'avui ja està disponible aquest aparell presentat per la gran multinacional Apple. Els primers compradors del tan desitjat iPad han estat fent cua des de primera hora del matí a les botigues d'arreu d'Espanya per ser els primers en poder utilitzar aquesta joia de la tecnologia.

    Tot i això, alguns d'aquests clients han tornat cap a casa amb les mans buides ja que han arribat pocs iPads en la seva primera jornada de vendes.


    Pot ser que un cop tinguin el seu iPad a la mà, experimentin la primera decepció: els pes és elevat, es noten els 680 grams. El Wi-Fi en distàncies una mica llargues també deixa molt que desitjar, i, per descomptat, no busquin el USB o la càmera ja que aquest aparell no en disposa.

    La velocitat d'execució d'aplicacions és ràpida i el correu electrònic fàcil d'utilitzar. A l'hora de llegir, et permet modificar el tamany de la lletra, l'espai d'interlineat i no cansa la vista.

    Una altra cosa que no decepciona són les aplicacions, i en això l'Apple té experiència i en té molta cura. No són com les aplicacions de l'iPhone però ampliades al iPad, han desenvolupat unes noves per aquest nou.

    La imatge és d'alta definició i el so gairebé perfecte a l'hora de mirar una pel·lícula o un videoclip i la bateria no és un motiu de preocupació.


0 comentarios:

Leave a Reply

Prototip NOKIA AEON

Quantes hores al dia passes a Internet?

Hora i data

Videos

Seguidores